Hoofdstraat Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Hoofdstraat Meppel NederlandOVER DE WONINGDe woning is gelegen boven de bruisende winkelstraat van Meppel. Restaurants, winkels en supermarkten zijn dan ook allemaal op loopafstand te bereiken. Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich de twee aparte kamers. De eerste kamer meet circa, 8 m2 en de tweede kamer te bereiken via een gemeenschappelijke gang meet circa. 20 m2. De tweede kamer is gelegen aan een dakterras waar gebruik van gemaakt mag worden door de bewoners. Dit dakterras is ook via de keuken te bereiken voor de andere bewoners, zij zullen dus niet door jouw kamer hoeven om het dakterras te bereiken. De toilet, douche en keuken deel je met 1 andere huisgenoot.Kortom, twee kamers die zich boven het bruisende centrum van Meppel bevinden!

Je vind de Kamer aan de Hoofdstraat Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Meppel aan de Hoofdstraat Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hoofdstraat in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hoofdstraat in Meppel – Klik hier

Details van Kamer Hoofdstraat in Meppel

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren