Hoofdstraat Voorthuizen Nederland in Voorthuizen via Huurflits

Hoofdstraat Voorthuizen NederlandKeurig chalet te Voorthuizen te huur. Adres bij benadering vanwege privacy. Deze 3-kamer-woning ziet er netjes uit en is keurig gemeubileerd. Voorzien van onder andere tv, internet, wasmachine, dubbele isolatie en centrale verarming. Gelegen op een goed geoutilleerd bungalowpark met altijd voldoende vaste huurders en toeristen. De woning is zo gesitueerd dat het lijkt alsof je achter de woning in het bos zit.Indeling:EntreeOpen keukenWoonkamer met schuifdeuren naar het terrasSlaapkamer 1Slaapkamer 2Badkamer met wastafel en douchecabineSeparaat toiletExtra’s:Modern en keurig gemeubileerdTv, internet en parkkosten inclusief de huurCentrale verwarming

Je vind de Huurwoning aan de Hoofdstraat Voorthuizen Nederland  te Voorthuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Voorthuizen aan de Hoofdstraat Voorthuizen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Voorthuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hoofdstraat in Voorthuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hoofdstraat in Voorthuizen – Klik hier

Details van Huis Hoofdstraat in Voorthuizen

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Voorthuizen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren