Hoofdweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoofdweg Rotterdam NederlandVanuit The Gemini beleef je Rotterdam volop. Rust en ruimte zijn dichtbij, net als horeca, kunst en cultuur. De vele voorzieningen voor openbaar vervoer brengen je waarheen jij maar wilt. En met de auto ben je via uitstekende verbindingen altijd snel op weg. Rotterdam is een stad van de wereld en heeft alles wat jij zoekt.

Je vind de Appartement aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoofdweg in Rotterdam

Prijs – 955.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren