Hoofdweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoofdweg Rotterdam NederlandBij deze woning huur je een parkeerplaats op een afgesloten parkeerplaats voor 42 eur.jij bent zoMet de auto rijdt u vanaf The Gemini na ongeveer een kilometer de snelweg A16 of A20 op. Winkelcentrum LageLand is vlakbij, evenals Woonmall Alexandrium. Trein- en metrostation Rotterdam Alexander liggen om de hoek. En met de fiets ben je na 5 minuten op de campus van de Erasmus Universiteit of Hogeschool Rotterdam.

Je vind de Appartement aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoofdweg in Rotterdam

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren