Hooft_Graaflandstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Hooft_Graaflandstraat Utrecht NederlandDe appartementen zijn gelegen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping en zijn volledig gestoffeerd opgeleverd. Het appartement is voorzien van een laminaat vloer, strak gestukte en gesausde wanden, eigen aansluitingen voor g/w/e, internet en tv. Daarnaast beschikt ieder appartement over een luxe keuken voorzien van o.a. afwasmachine, combi-oven, afzuigkap. De badkamer is keurig in neutrale kleurstelling betegeld en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Hooft_Graaflandstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Hooft_Graaflandstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hooft Graaflandstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hooft Graaflandstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Hooft Graaflandstraat in Utrecht

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hooft_Graaflandstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren