Hooftskade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hooftskade DenHaag NederlandEntree op de begane grond; binnenkomst in de lichte woonkamer met open keuken. Voorzien van; inductieplaat, koel-vries combinatie, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven magnetron. Hal die toegang geeft tot alle vertrekken; badkamer voorzien van handdoek radiator, inloopdouche en wastafelmeubel. Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer die toegang geeft tot de zonnige tuin. Apart toilet in de hal.

Je vind de Appartement aan de Hooftskade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Hooftskade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hooftskade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hooftskade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Hooftskade in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hooftskade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren