Hoogbrugstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Hoogbrugstraat Maastricht NederlandHet appartement is gelegen op de tweede verdieping van een monumentaal pand.Via de trap is het appartement bereikbaar.Via de inkomhal heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ca. 25m2 en geeft toegang tot de open keuken welke is voorzien van. 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en spoelbak. De badkamer is voorzien van een douche met glazen wand, wastafel met kast, toilet, wasmachine en droger. De slaapkamer is ca. 10m2. Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

Je vind de Appartement aan de Hoogbrugstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Hoogbrugstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogbrugstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogbrugstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Hoogbrugstraat in Maastricht

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogbrugstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren