Hoogeweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Hoogeweg Groningen NederlandStudio te huur in Groningen met 1 slaapkamer in de wijk Reitdiep. Het gebouw is goed gelegen wat betreft de nabijheid van scholen, supermarkten en alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen. Het centraal station is circa 10 minuten met de auto of 17 minuten met de fiets.Het gebouw is uitgerust met gedeelde/gemeenschappelijke ruimtes zoals een loungeruimte, studieruimte en wasfaciliteiten.In de unit/ kamer vind je een comfortabel tweepersoonsbed zodat je alle ruimte hebt die je nodig hebt, een kast met voldoende ruimte voor je kleding, een bureau om te studeren, lezen, werken of creatief bezig te zijn, een kitchenette, en een eigen badkamer en douche.

Je vind de Studio aan de Hoogeweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Hoogeweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hoogeweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hoogeweg in Groningen – Klik hier

Details van Studio Hoogeweg in Groningen

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogeweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren