Hooglandstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hooglandstraat Rotterdam NederlandPrivékamer in appartementSlaapkamer: 8 m²Eigendom: 69 m²GemeubileerdRuimte voor 1 persoon1 huisgenoot (man)Alle faciliteiten worden gedeeld met de senior mannelijke verhuurder.Deze kamer wordt bij aankomst gemeubileerd opgeleverd.

Je vind de Kamer aan de Hooglandstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hooglandstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hooglandstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hooglandstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Hooglandstraat in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hooglandstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren