Hoogstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Hoogstraat DenHelder NederlandDe woning geniet een uitstekende bereikbaarheid met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Het ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Den Helder, evenals een supermarkt en treinstation. Bovendien is de dichtstbijzijnde snelweg op slechts 44 minuten rijden, waardoor deze locatie zeer gunstig is voor forenzen.De woning is ideaal voor één of twee personen en beschikt over één slaapkamer, een keurige keuken en een badkamer met toilet. De huurperiode bedraagt minimaal 12 maanden, waarna de huur voor onbepaalde tijd kan worden voortgezet.

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Hoogstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Hoogstraat in Den Helder

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren