Hoogstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Hoogstraat Eindhoven NederlandINDELING:ENTREE & BERGING:Centrale, afgesloten, entree met bellenplateau, brievenbussen en trapportaal naar de appartementen en de bergingen in de kelder. De berging is voorzien vanelektra.APPARTEMENT (3de verdieping):Galerij met toegang tot het appartement. Entree/hal met stucwerk wandafwerking, laminaatvloer en intercom. Hal bied toegang tot 2 slaapkamers, badkamermet inloopdouche en aansluiting voor de wasapparatuur en separaat toilet voorzien van een fonteintje.Meterkast met 4 groepen. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met laminaat vloer en moderne keuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven.Het ruime balkon heeft een leuk uitzicht op het Frans Leharplein

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Hoogstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Hoogstraat in Eindhoven

Prijs – 1270.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren