Hoogstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5611JR, The Netherlands in Eindhoven via Huurflits

Hoogstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5611JR, The NetherlandsGemeubileerd appartement op de eerste verdieping van voormalige eengezinswoning met diepe tuin. De gehele woning is opgedeeld in twee appartementen waarvan dit appartement op de eerste verdieping beschikbaar is voor de verhuur. Er wordt gebruik gemaakt van een gedeelde keuken, WC en badkamer.De totale oppervlakte van het appartement op de eerste verdieping bedraagt circa 45 m2 waarvan 24 m2 gezamenlijk. De woonkamer is circa 11 m2, de de slaapkamer circa 10 m2.Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van o.a. de High Tech Campus, ASML, openbaar vervoer, randweg Eindhoven en winkelvoorzieningen (Franz Leharplein). De Hoogstraat is een levendige straat met woningen, winkels en kleine bedrijfjes. Ter hoogte van het appartement mag vrij geparkeerd worden.In de zomer lekker chillen op jouw eigen terrasje met leuke tuin.Globale indelingGezamenlijke entree.Keuken, gezamenlijk gebruik, voorzien van koelkast met vries compartiment, gasfornuis met oven, Philips Senseo koffiezetapparaat, elektrisch broodrooster en waterkoker.Serre en aansluitend terras zijn voorzien van rotan tuinset en zijn in principe voor privégebruik door de bewoner van de begane grond. De wasmachine (gezamenlijk gebruik) bevindt zich eveneens in de serre. De diepe tuin met gazon heeft een vijver met fontein. Het kleine terras voor het schuurtje is voorzien van een klaptafeltje met twee klapstoeltjes en een bankje en is in principe voor privégebruik door de bewoner van de eerste verdieping. In het schuurtje (gezamenlijk gebruik) kan één fiets gestald worden. De barbecue in de schuur mag gebruikt worden, mits deze na gebruik goed schoongemaakt wordt.Woonkamer op 1e verdieping. Deze is voorzien van een vaste kast, eet- en zithoek, bureaukastje en TV. De woonkamer ligt aan de straatzijde en heeft uitzicht op fraaie geveltjes.Slaapkamer op 1e verdieping. Deze is voorzien van een vaste kast, 2 persoonsbed en toiletmeubel met spiegel.Badkamer, gezamenlijk gebruik. Op 1e etage, voorzien van inloopdouche met vaste wastafel, droogrekken, strijkplank en stoomstrijkijzer.HuurprijsHuurprijs: 800 euro per maand.De huurprijs is inclusief gas, water, licht, internet en servicekosten (schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes en onderhoud tuin).Borgsom: 800 euro.De minimale huurperiode is 12 maanden.Het appartement is geschikt voor bewoning door 1 nette huurder. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5611JR, The Netherlands  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Hoogstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5611JR, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Hoogstraat in Eindhoven

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5611JR, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren