Hoogstraat Oisterwijk Nederland in Oisterwijk via Huurflits

Hoogstraat Oisterwijk NederlandAppartement Hoogstraat in de provincie Oisterwijk: Noord-Brabant Leuke 1 slaapkamer woning in Oisterwijk nabij de lind. Bij binnenkomst is er een hal die zorgt voor extra bergruimte. De keuken op de begane grond is voorzien van een gaskookplaat en een vaatwasser. Badkamer op de begane grond is fraai en voorzien van een toilet, een wastafel en inloopdouche met glazen wand. Woonkamer is op de eerste verdieping en heeft toegang tot de slaapkamer en slaapzolder voor een logeerkamer. Slaapkamer is gelegen achter de woonkamer.Het huis een kleine tuin.

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat Oisterwijk Nederland  te Oisterwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Oisterwijk aan de Hoogstraat Oisterwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Oisterwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogstraat in Oisterwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogstraat in Oisterwijk – Klik hier

Details van Appartement Hoogstraat in Oisterwijk

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat Oisterwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren