Hoogstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoogstraat Rotterdam NederlandGezamenlijke entree met de brievenbussen en het bellentableau aan de voorzijde van de woning. Entree, hal met apart toilet. De woon/eetkamer is ruim. De gesloten keuken is voorzien van een koelkast met vriezer, gaskookplaat met afzuigkap, spoelbak en oven. Slaapkamer I heeft een tweepersoonsbed (boxspring). Tevens heeft u toegang tot het balkon welke gelegen is aan de achterzijde. Slaapkamer II heeft een slaapbank en een bureau.

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartements Hoogstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartements Hoogstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartements Hoogstraat in Rotterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren