Hoogstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoogstraat Rotterdam NederlandPrachtig, licht 3-kamer appartement met een fantastisch uitzicht over Rotterdam!Het keukenblok is voorzien van een kookplaat en afzuigkap.2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoogstraat in Rotterdam

Prijs – 1355.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren