Hoogte_Kadijk Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Hoogte_Kadijk Amsterdam NederlandModern 2 kamer appartement in het centrum van Amsterdam!Gelegen aan de Kadijken, tussen Artis en het Scheepsvaartmuseum met vele historische pakhuizen bieden wij dit gezellige en mooie appartement aan.Functies:Woonoppervlakte van 35 m2Gemeubileerd appartementEen slaapkamerNette keuken en badkamerWonen in het centrum van AmsterdamDirect beschikbaar

Je vind de Appartement aan de Hoogte_Kadijk Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Hoogte_Kadijk Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoogte Kadijk in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoogte Kadijk in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoogte Kadijk in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoogte_Kadijk Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren