Hooilaan Breda Nederland in Breda via Huurflits

Hooilaan Breda NederlandU komt de studio binnen in de hal waar u toegang heeft tot alle vertrekken. Het woongedeelte met open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning, de open keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser. De meubels die momenteel in de woonkamer aanwezig zijn worden verwijderd. Via het woongedeelte bereikt u tevens de tuin, welke voor eigen gebruik is. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, het is een ruime slaapkamer waar u een groot bed kunt plaatsen. Ook de linnenkast en de kleine ladekast blijven behouden. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche, tevens staat hier de wasmachine. Het separate toilet bevindt zich in de hal. Er is gratis parkeergelegenheid bij het huis.

Je vind de Studio aan de Hooilaan Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Hooilaan Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hooilaan in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hooilaan in Breda – Klik hier

Details van Studio Hooilaan in Breda

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hooilaan Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren