Houtsnijdershorst Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Houtsnijdershorst Apeldoorn NederlandOp rustige locatie in de woonwijk “De Maten” gelegen keurig onderhouden 2-kamerappartement op de 3e verdieping met een ruim balkon en eigen berging. Het appartement is voorzien van laminaatvloeren, een moderne keuken, moderne badkamer en toilet. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen. Het appartementencomplex is gebouwd in 1975. De totale oppervlakte van het appartement is ca. 55 m². Het complex is voorzien van een afgesloten entree met intercominstallatie en lift. Exclusief servicekosten . Matenpark, winkelcentrum “De Gildenhof” en treinstation “De Maten” op loopafstand.

Je vind de Appartement aan de Houtsnijdershorst Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Houtsnijdershorst Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Houtsnijdershorst in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Houtsnijdershorst in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Houtsnijdershorst in Apeldoorn

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Houtsnijdershorst Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren