Houtzagerssingel DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Houtzagerssingel DenHaag NederlandIndeling; Algemene entree op straatniveau; deur naar het appartement; binnenkomst in woonkamer met open keuken; keuken voorzien van koelkast met vriesvak, gasfornuis, afzuigkap en oven- magnetron combinatie. Vanuit de woonkamer is de badkamer te bereiken; voorzien van douchecabine, wastafel, handdoekradiator, toilet en wasmachine aansluiting. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achtertuin

Je vind de Appartement aan de Houtzagerssingel DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Houtzagerssingel DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Houtzagerssingel in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Houtzagerssingel in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Houtzagerssingel in Den Haag

Prijs – 1015.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Houtzagerssingel DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren