Houweningestraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Houweningestraat Dordrecht NederlandLeuk en ruim dubbellaags appartement met twee slaapkamers gelegen nabij station Dordrecht, het gezellige stadscentrum en uitvalswegen.Globale indelingBegane grondEntree naar de eerste verdieping1e verdiepingRuime hal welke toegang geeft tot de eerste slaapkamer, woonkamer, badkamer, keuken en toilet. De ruime woonkamer heeft een balkon aan de achterzijde. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad douchecombinatie en een wastafel. De eenvoudige keuken geeft tevens toegang tot het balkon.2e verdiepingVia een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Deze verdieping heeft een ruime slaapkamer met dakkapel en een grote open ruimte voor bijvoorbeeld opslag of een logeerbed.

Je vind de Appartement aan de Houweningestraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Houweningestraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Houweningestraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Houweningestraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Houweningestraat in Dordrecht

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Houweningestraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren