Hubert_Duyfhuysstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Hubert_Duyfhuysstraat Utrecht NederlandDit onlangs gerenoveerde en comfortabele appartement is gelegen aan de Hubert Duyfhuysstraat op 2 minuten lopen van het Julianapark, een van de meest populaire parken in Utrecht. Ook de Amsterdamsestraatweg is om de hoek met tal van winkels en supermarkten. Om in het stadscentrum te komen, is het slechts 10 minuten fietsen. En het centraal station van Utrecht is vanaf de accommodatie ook op 10 minuten fietsen te bereiken. Er is ook een bushalte op 2 minuten lopen van het appartement. Supermarkten, kleine restaurants zijn ook in de buurt beschikbaar.Het appartement:De Huber Duyfhuysstraat ligt naast de Amsterdamsestraatweg. Het appartement heeft een eigen badkamer en keuken en is gelegen op de tweede verdieping in een gebouw met 2 andere appartementen.

Je vind de Appartement aan de Hubert_Duyfhuysstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Hubert_Duyfhuysstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hubert Duyfhuysstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hubert Duyfhuysstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Hubert Duyfhuysstraat in Utrecht

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hubert_Duyfhuysstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren