Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hugo_Molenaarstraat Rotterdam NederlandIndeling:Gezamenlijke entree. De voordeur van het appartement is gelegen op de derde verdieping.Vanuit de hal, met separaat toilet, is de woonkamer aan de voorzijde te bereiken. Een zeer sfeervolle ruimte door de erker en de en suite deuren naar de tussenkamer. Deze tussenkamer is eenvoudig in te richten als eetkamer of kantoorruimte. Aan de achterzijde heb je een aparte kamer die kan dienen als eerste slaapkamer, maar eventueel ook als eetkamer. Tal van opties!Aan de achterzijde bevindt zich de keuken, in hoekopstelling.Op de 4e verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan de voorkamer de grootste is. Door de kapconstructie en de dakkapel aan de voorzijde is dit een zeer gezellige ruimte. In het midden van de verdieping bevindt zich de badkamer met douche en wastafel. Hiernaast vindt u de bergruimte, met opstelplaats voor de cv-ketel. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon van circa 7 m² gelegen op het ZUIDEN.

Je vind de Appartement aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam

Prijs – 1345.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 108

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren