Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hugo_Molenaarstraat Rotterdam NederlandDeze leuke aparte slaapkamer gelegen in de Hugo Molenaarstraat. De lichte slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed en een kledingkast. Deze kamer maakt deel uit van een modern appartement. Het geweldige appartement bestaat uit knusse kamers, 2 nette badkamers, 2 nette toiletten en een keuken. De kamers zijn gezellig en licht. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. Alle comfort is aanwezig voor een gemakkelijk verblijf.

Je vind de Kamer aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hugo Molenaarstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hugo Molenaarstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Hugo Molenaarstraat in Rotterdam

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren