Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hugo_Molenaarstraat Rotterdam NederlandIndeling:Gezamenlijk entree. Op de derde verdieping bevindt zich de voordeur tot het appartement.Vanuit de hal, voorzien van separaat toilet, is de woonkamer te bereiken aan de voorzijde. Een zeer sfeervolle ruimte vanwege de erker en de en suite deuren richting de tussenkamer. Deze tussenkamer valt eenvoudig in te richten als eetruimte of kantoorruimte. Aan de achterzijde heb je een aparte ruimte die als eerste slaapkamer kan dienen, maar eventueel ook als eetkamer. Mogelijkheden voldoende!Aan de achterzijde bevind zich de keuken, in hoekopstelling.Op de 4e verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan de voorste kamer de grootste is. Vanwege de dakconstructie en de dakkapel aan de voorzijde is dit een hele knusse ruimte. In het midden van de verdieping bevindt zich de badkamer, voorzien van douche en wastafel. Ernaast vind je de bergruimte, met opstelplaats voor de CV-ketel. De achterste slaapkamer geeft toegang tot het balkon van ca. 7 m² gelegen op het ZUIDEN.

Je vind de Appartement aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 108

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren