Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hugo_Molenaarstraat Rotterdam NederlandIndeling: 1e verdieping: Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen met grote raampartijen (dubbel glas). Het heeft een prachtig authentiek plafond en een sfeervolle schouw. De ensuite tussen de woonkamer en de slaapkamer geeft een sfeervol jaren 20 gevoel! De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde met uitzicht op de binnentuin achter de woning. Naast de slaapkamer bevindt zich de keuken, voorzien van een net keukenblok met de nodige aansluitingen voor een gasfornuis en opstelplaats voor de cv-ketel. De natte ruimtes bestaan uit een vernieuwde douche en apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hugo Molenaarstraat in Rotterdam

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hugo_Molenaarstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren