Hugo_Verrieststraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Hugo_Verrieststraat Tilburg NederlandIndeling:Het appartement is gelegen op de vierde etage en met lift bereikbaar. De entree hal met toegang naar woonkamer, keuken, slaapkamers, seperaat toilet en bergkast. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. De ruime woonkamer is voorzien van eettafel met 6 stoelen, 3 zitbank, tv en kastje. Vanuit de woonkamer kun je via openslaande deuren je eigen balkon op. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, de ouderslaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed, kledingkast en toegang tot de badkamer. De tweede slaapkamer is minder groot en biedt de mogelijkheid voor 1 eenpersoonsbed (in overleg met de eigenaar). De badkamer beschikt over een wasmachine + droger, dubbele wastafel en bad met douchemogelijkheid.Op de begane grond is een berging voor afval, en aparte berging voor het stallen van fiets of eventueel andere spullen. Aan achterzijde van het complex is de mogelijkheid voor het parkeren van een auto.

Je vind de Appartement aan de Hugo_Verrieststraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Hugo_Verrieststraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hugo Verrieststraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hugo Verrieststraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Hugo Verrieststraat in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hugo_Verrieststraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren