Huisduinenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Huisduinenstraat DenHaag NederlandINDELINGEntree via gesloten portiek met bellen-en brievenbussentableau.Entree appartement op tweede woonlaag:hal met meterkast; living met vrij zicht op de Huisduinenstraat; keuken met moderne inrichting waar onder 2pits-inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak, vaste kast en aansluiting voor wasmachine; toilet met wandcloset en fontein; badkamer met moderne inrichting waar onder inloopdouche en wastafelmeubel; aan achterzijde gelegen royale hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon; aan voorzijde gelegen tweede slaapkamer van goed formaat.Achtergelegen eigen (fietsen) berging op afgesloten terrein.

Je vind de Appartement aan de Huisduinenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Huisduinenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Huisduinenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Huisduinenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Huisduinenstraat in Den Haag

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Huisduinenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren