Huissensestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Huissensestraat Arnhem NederlandDit keer op de eerste verdieping.Dit voormalig 3-kamer appartement (nu 2-kamer door doorbreken van de slaapkamer waardoor 1 grote slaapkamer is ontstaan) is gelegen op de eerste verdieping met een balkon aan de achterzijde en een ruime berging in de onderbouw.De ligging van het appartement is ideaal; dichtbij de uitvalswegen, maar ook vlakbij het centrum van Arnhem en de natuur. U woont praktisch aan de Rijn en loopt zo de prachtige uiterwaarden of natuurgebied Meinerswijk in. Rondom het appartementencomplex zijn veel groenzones en parken.Indeling:Begane grond:Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de berging.Eerste verdieping:Entree, hal met meterkast en toilet. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Gesloten recent nieuwe keuken voorzien van functionele keukenapparatuur en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Op het balkon bevindt zich een bergkast met daarin de cv-ketel. 1 grote slaapkamer, met toegang tot het brede balkon aan de achterzijde. De nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Huissensestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Huissensestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Huissensestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Huissensestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Huissensestraat in Arnhem

Prijs – 980.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Huissensestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren