Huissensestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Huissensestraat Arnhem NederlandDe kamer heeft een oppervlakte van 15 m² met veel lichtinval en beschikt over een inbouwkast. De keuken, badkamer en toilet deel je met 2 andere bewoners.De kamer is perfect gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, scholen en het centrum van Arnhem.

Je vind de Kamer aan de Huissensestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Huissensestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Huissensestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Huissensestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Huissensestraat in Arnhem

Prijs – 310.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Huissensestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren