Hulshorststraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Hulshorststraat DenHaag NederlandDeze privékamer is ingericht met een comfortabel eenpersoonsbed, een dressoir, nachtkastje en kast.De gedeelde kamers zijn de badkamer, de woonkamer en de keuken.De badkamer is uitgerust met een grote wastafel, een toilet, een spiegel en een ligbad.In de keuken vind je alles wat nodig is om heerlijke maaltijden te bereiden, evenals een vaatwasser.De woonkamers zijn ingericht met grote en comfortabele zitgelegenheid, een salontafel en een tv

Je vind de Kamer aan de Hulshorststraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Hulshorststraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hulshorststraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hulshorststraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Hulshorststraat in Den Haag

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hulshorststraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren