Huydecoperweg in Zeist via Esteon

HuydecoperwegTe Huur: 7-kamer woonhuis gelegen in Centrum Zeist (220m2). Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad. De huurprijs per maand is €2.499,-. De borgsom is €2.750,-. Is dit een woonhuis wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Woonhuis te huur in Zeist nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Zeist aan de Huydecoperweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Zeist – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Zeist

Prijs – 2499.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 220m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Huydecoperweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren