IJskelderstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

IJskelderstraat Tilburg NederlandIngang:Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot de garderobe. De hal biedt tevens toegang tot de keuken.Keuken:De grote open keuken is voorzien van een nette vloer en biedt de mogelijkheid om een gezellige eethoek te creëren. In de keuken vind je diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, grote koelkast met vriezer, oven en een magnetron. Ook is er voldoende opbergruimte.Huiskamer:Via de keuken komt u in de ruime woonkamer. Deze biedt veel licht door de grote raampartijen en de schuifpui die toegang geeft tot de grote tuin.Vanuit de woonkamer komt u in een lange gang met drie gelijke slaapkamers met inbouwkasten en de badkamer.De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en designradiator. Ook is hier de aansluiting voor een wasmachine te vinden.Vanuit verschillende vertrekken in de woning is de grote, groene tuin met vijver te bereiken.

Je vind de Huurwoning aan de IJskelderstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de IJskelderstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis IJskelderstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis IJskelderstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis IJskelderstraat in Tilburg

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJskelderstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren