IJssellaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

IJssellaan Arnhem NederlandMidden in Arnhem, met alle gemakken van de stad binnen handbereik, ligt appartementencomplex De Gravin. Denk aan bushaltes voor de deur. Station Arnhem Presikhaaf op loopafstand. Ook met de auto ben je snel op weg: na een kilometer zit je al op de ring N325 of de snelweg A12.

Je vind de Appartement aan de IJssellaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de IJssellaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement IJssellaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement IJssellaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement IJssellaan in Arnhem

Prijs – 696.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJssellaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren