IJsselmeerstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

IJsselmeerstraat DenHelder NederlandAppartementen Alle appartementen lijken op elkaar, toch is ieder appartement nét even anders. Het woonoppervlakte is gemiddeld ca. 65m2. De appartementen zijn voorzien van een mooie moderne vloerafwerking én vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt én kan koelen. Dat is nog eens comfortabel! Daarbij hebben alle appartementen een keurige wand- en plafondafwerking. De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m² en 10m². De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau. In de luxe badkamer is een douche, dubbele wastafel, spiegel (mét ledverlichting) en toilet aanwezig. Ieder appartement heeft een werkkast met wasmachine- en drogeraansluiting en buiten een eigen ruime berging van 5m2. De appartementen op de begane grond beschikken over een fraaie, groene tuin.

Je vind de Appartement aan de IJsselmeerstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de IJsselmeerstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement IJsselmeerstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement IJsselmeerstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement IJsselmeerstraat in Den Helder

Prijs – 1045.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJsselmeerstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren