IJsvogelpassage Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

IJsvogelpassage Nijmegen NederlandDe nieuwe keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. Tevens is er een separaat toilet en een bergkast met aansluiting voor de wasmachine. De wanden van de appartementen zijn strak afgewerkt en is zijn de appartementen voorzien van een nette PVC vloer. Daarnaast krijg je er een privé parkeerplaats bij in de parkeergarage.

Je vind de Appartement aan de IJsvogelpassage Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de IJsvogelpassage Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement IJsvogelpassage in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement IJsvogelpassage in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement IJsvogelpassage in Nijmegen

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJsvogelpassage Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren