IJweg in Hoofddorp via Esteon

IJwegHuis met werkenden te huur in Hoofddorp en omgeving! Het heeft een oppervlakte van 20m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De huurprijs is €525,- per maand met een borgsom van €525,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 1-kamer huis met werkenden te huur in Hoofddorp nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Huis met werkenden ligt in de stad Hoofddorp aan de IJweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huis met werkenden in Hoofddorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 1-kamer huis met werkenden te huur in Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over 1-kamer huis met werkenden te huur in Hoofddorp – Klik hier

Details van 1-kamer huis met werkenden te huur in Hoofddorp

Prijs – 441.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de IJweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren