Illegaliteitslaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Illegaliteitslaan Groningen NederlandOp de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer van ca. 23m2 met toegang tot een balkon op het westen. De nieuwe keuken staat in een aparte ruimte van circa 8m2. De nieuwe keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast en oven. Vanuit de hal is tevens de inpandige fietsenberging te bereiken, met een deur naar de inpandige galerij. Op de 2e verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk 21, 10 en 8 m2. Op deze verdieping is tevens de nieuwe badkamer met douchehoek en wastafel met verlichting en meubel gesitueerd.

Je vind de Appartement aan de Illegaliteitslaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Illegaliteitslaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Illegaliteitslaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Illegaliteitslaan in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Illegaliteitslaan in Groningen

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Illegaliteitslaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren