Industriestraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Industriestraat Kerkrade NederlandStudio te Spekholzerheide. Woonkamer met 2 slaapkamers, toilet. Gemeenschappelijke keuken en badkamer. Kunststof kozijnen en dubbelglas. Geen huurtoeslag mogelijk. Voorschot energie € 100,-/mnd

Je vind de Studio aan de Industriestraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Kerkrade aan de Industriestraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Industriestraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Industriestraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Studio Industriestraat in Kerkrade

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Industriestraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren