Ireneweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Ireneweg Maastricht NederlandBegane grond:Gemeenschappelijk terras aan de voorzijde. Gezamenlijke entree met brievenbussen.Begane grond:Ruime woonkamer (35m²) met moderne open keuken voorzien van 4-pits elektrische kookplaat, koelkast met separate vriezer, afzuigkap en spoelbak. De ruime slaapkamer (20m²) is gelegen aan de achterzijde en is bereikbaar via de woonkamer. Nette wit betegelde badkamer (5m²) voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Ireneweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Ireneweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ireneweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ireneweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Ireneweg in Maastricht

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ireneweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren