Isingstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Isingstraat DenHaag NederlandHet appartement is centraal gelegen. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de eerste verdieping vrij uitzicht. Gelegen op een hoek. Appartement is gestoffeerd met nieuwe vloer. twee slaapkamers en ruime woonkamer. Ook is er een nieuwe keuken geplaatst.

Je vind de Appartement aan de Isingstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Isingstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Isingstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Isingstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Isingstraat in Den Haag

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Isingstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren