It_Heech Dronrijp Nederland in Dronrijp via Huurflits

It_Heech Dronrijp NederlandJe komt binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer knus. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken welke voorzien is van een eenvoudig keukenblok. De keuken geeft weer toegang tot de ruime tuin met schuur welke voorzien is van elektra. In de hal vind je verder een apart toilet en de badkamer met wasbak en douche. Aan het eind van de hal zit de eerste kleine (slaap)kamer. Vanuit deze ruimte kun je naar de zolderkamer welke via een vlizotrap te bereiken is. het voorste gedeelte van deze ruimte is te isoleert, waardoor je er een 2e slaapkamer bij hebt! Het achterste gedeelte is weer ideaal om de spullen op te bergen!

Je vind de Huurwoning aan de It_Heech Dronrijp Nederland  te Dronrijp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Dronrijp aan de It_Heech Dronrijp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Dronrijp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis It Heech in Dronrijp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis It Heech in Dronrijp – Klik hier

Details van Huis It Heech in Dronrijp

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de It_Heech Dronrijp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren