J.A._Feithstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

J.A._Feithstraat Groningen NederlandMooie kamer in gezellig huis. De kamer is ongeveer 10m². Keuken, douche en toilet worden gedeeld met 4 huisgenoten.De kamer is gelegen in de Herewegbuurt: op loopafstand van het station en het stadscentrum!

Je vind de Kamer aan de J.A._Feithstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de J.A._Feithstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer J.A. Feithstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer J.A. Feithstraat in Groningen – Klik hier

Details van Kamer J.A. Feithstraat in Groningen

Prijs – 320.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de J.A._Feithstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren