J.H.W._Robersstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

J.H.W._Robersstraat Enschede NederlandIndeling:Hal/entree trap naar boven. Hier vind je het separate toilet. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, vaatwasser en een gaskookplaat. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot het ruime balkon (deze is tevens voor gezamenlijk gebruik).De kamer is twee kamers in één. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer en een wastafel.De badkamer, toilet en keuken worden gedeeld met twee andere medebewoners.

Je vind de Kamer aan de J.H.W._Robersstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de J.H.W._Robersstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer J.H.W. Robersstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer J.H.W. Robersstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer J.H.W. Robersstraat in Enschede

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de J.H.W._Robersstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren