J.H.W. Robersstraat, Stadsveld, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7545HD, The Netherlands in Enschede via Huurflits

J.H.W. Robersstraat, Stadsveld, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7545HD, The NetherlandsGesitueerd in een rustige straat, in de wijk “Stadsveld”, 3-kamer hoekappartement met 2 balkons en een eigen berging.Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en in de directe nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. Het appartement is gerenoveerd in 2018.Beschikbaar voor max. 2 personen of een gezin.Begane grond:Afsluitbaar portaal met briefkasten, trappenhuis alsmede toegang tot de eigen berging van 11 m².Indeling appartement:Entree, centrale hal met meterkast, toiletruimte, slaapkamer met vaste kast en deur naar balkon (gesitueerd aan de voorzijde).Toegang tot de keukenruimte met deur naar balkon en doorgang naar badkamer met douche en wastafel.De woonkamer is uitgevoerd met een erker in de zijgevel waardoor er veel lichtinval is en vanuit de woonkamer is de 2e slaapkamer te bereiken.

Je vind de Appartement aan de J.H.W. Robersstraat, Stadsveld, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7545HD, The Netherlands  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de J.H.W. Robersstraat, Stadsveld, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7545HD, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement J.H.W. Robersstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement J.H.W. Robersstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement J.H.W. Robersstraat in Enschede

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de J.H.W. Robersstraat, Stadsveld, Enschede, Overijssel, Netherlands, 7545HD, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren