J.P._van_Muijlwijkstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

J.P._van_Muijlwijkstraat Arnhem NederlandDit zonnige appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig complex. De vele raampartijen garanderen een overvloed aan lichtinval en met twee fijne balkons kunt u zowel binnen als buiten genieten van een prachtig uitzicht over Arnhem. De woning is ruim van opzet en netjes afgewerkt met behoud van enkele authentieke details. Kortom een hele fijne plek om te wonen voor wie graag uitgaat, maar net zo graag thuiskomt! Gewoon lopen en je bent in een van de prachtige parken die de stad heeft,De woning is recentelijk geheel gerenoveerd en is voorzien van een luxe badkamer, toilet en keuken met veel inbouwapparatuur.In de onderbouw van het appartementencomplex vindt u een eigen berging, waar u onder andere uw fiets kunt stallen. Met een parkeervergunning kunt u voor de deur parkeren.

Je vind de Appartement aan de J.P._van_Muijlwijkstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de J.P._van_Muijlwijkstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement J.P. van Muijlwijkstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement J.P. van Muijlwijkstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement J.P. van Muijlwijkstraat in Arnhem

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de J.P._van_Muijlwijkstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren