Jaagpad_West Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Jaagpad_West Maastricht NederlandWilt u dagelijks het vakantiegevoel? Het buiten wonen, met watervogels als buren, staren over het water, vissen vanuit uw woonkamer, vertoeven in de tuin? En dat allemaal in de stad? Dat kan in een zeer ruime kamer van 33 m² deze fantastische woonark aan het Jaagpad West in Maastricht. De eigenares van deze prachtige gigantische woonboot woont er zelf ook en verhuurd deze kamer om wat gezelschap te hebben en eventueel Engels te kunnen leren.IndelingBEGANE GROND:De gezamenlijke ruimtes zoals: de zeer ruime woonkamer met 3 schuifpui deuren naar het terras (circa 22m²) aan de waterzijde met airco (65 m²) is v.v. een robuuste eikenhoutenvloer en de vele raamkozijnen bieden voldoende daglicht in de woning;De open keuken (20 m²) kenmerkt zich door de vele werkruimte en is van alle gemakken voorzien zoals combi-oven, vaatwasser (Nieuw), spoelbak en een 4 pits inductie kookplaat met afzuiging;Via de gang (circa 12 m²) is het toilet met fonteintje te bereiken;De riante badkamer (9 m²) is voorzien van een ruime inloopdouche, wasmeubel met wasbak, wandmeubelen en de was/droogmachine.

Je vind de Kamer aan de Jaagpad_West Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Jaagpad_West Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jaagpad West in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jaagpad West in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Jaagpad West in Maastricht

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jaagpad_West Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren