Jac_P_Thijsselaan Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Jac_P_Thijsselaan Zwolle NederlandBegane grond:Entree, ruime hal met trappenhuis, meterkast en een modern toilet met fonteintje. De mooie lichte woonkamer is sfeervol, met grote raampartijen en toegang tot de achtertuin, voorzien van een moderne open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Een heerlijke leefruimte met vloerverwarming! Vanuit de woonkamer betreedt u de ruime en gezellige achtertuin.Eerste verdieping:Via de vaste trap bereikt u de overloop, hier vindt u drie slaapkamers; een mooie slaapkamer aan de voorzijde met daarnaast de badkamer, de ouderslaapkamer aan de achterzijde en de derde slaapkamer met zijraam. Er is een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet.Tweede verdieping:Er is een vaste trap naar de tweede verdieping met op de zolder een mooie ruimte met de technische ruimte, er is een verrassend ruime zolderkamer met dakkapel en een vijfde slaapkamer aan de voorzijde.Tuin:Een nette voortuin, voorzien van beplanting en parkeergelegenheid op eigen terrein. De achtertuin is gezellig en ruim. Er is een terras met ruimte voor een tuin of loungeset en een grasveld. Kortom, een fijne plek om van het buitenleven te genieten.

Je vind de Appartement aan de Jac_P_Thijsselaan Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Jac_P_Thijsselaan Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jac P Thijsselaan in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jac P Thijsselaan in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Jac P Thijsselaan in Zwolle

Prijs – 1108.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 121

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jac_P_Thijsselaan Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren