Jachthavenweg Bruinisse Nederland in Bruinisse via Huurflits

Jachthavenweg Bruinisse NederlandEven toe aan een break? Overwinteren, een sabbatical of even op zoek naar rust? In de appartementen van Bruinisse Harbour Apartments kunt u voor meerdere weken of maanden een appartement huren!Gebruik voor vaste, permanente bewoning of huisvesting voor (seizoens)werknemers is niet toegestaan. De verhuur moet een verblijfsrecreatief karakter hebben.Het te verhuren appartement ligt op de bovenste twee verdiepingen van de Bruinisse Harbour Apartments met uitzicht over de omliggende jachthaven en het Grevelingenmeer. Het appartement is geschikt voor 1 tot 3 personen en heeft een keuken, badkamer, woonkamer met balkon en een slaapverdieping.

Je vind de Appartement aan de Jachthavenweg Bruinisse Nederland  te Bruinisse nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bruinisse aan de Jachthavenweg Bruinisse Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bruinisse. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jachthavenweg in Bruinisse wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jachthavenweg in Bruinisse – Klik hier

Details van Appartement Jachthavenweg in Bruinisse

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jachthavenweg Bruinisse Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren