Jacob_Gerritstraat Delft Nederland in Delft via Huurflits

Jacob_Gerritstraat Delft NederlandIndelingBEGANE GROND:Gesloten entree en trapopgang naar de bovengelegen woningen.EERSTE VERDIEPING:Wasmachine, gedeeld met 1 andere woning.TWEEDE VERDIEPING:Eigen entree in de woonkamer met open keuken.De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een combi-oven en een inductie kookplaat.De slaapkamer ligt tussen de woon- en badkamer in.De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met spiegel en een toilet.

Je vind de Appartement aan de Jacob_Gerritstraat Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Jacob_Gerritstraat Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jacob Gerritstraat in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jacob Gerritstraat in Delft – Klik hier

Details van Appartement Jacob Gerritstraat in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jacob_Gerritstraat Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren