Jacob_Marislaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Jacob_Marislaan Arnhem NederlandIndeling: entree, gang, toilet met doorgang naar de badkamer met vaste wastafel en wasmachineaansluiting, royale woonkamer met open haard, parketvloer en schuifpui naar zonnig balkon, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten.

Je vind de Appartement aan de Jacob_Marislaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Jacob_Marislaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jacob Marislaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jacob Marislaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Jacob Marislaan in Arnhem

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jacob_Marislaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren