Jacobijnenstraat Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Jacobijnenstraat  Utrecht, NederlandVia de gemeenschappelijke entree loop je de trap op, die leidt naar dit appartement op de eerste verdieping. De entree van de woning bevindt zich in het midden van het appartement, tussen de eetkamer en de woonkamer. Het hoge plafond en de grote ramen aan zowel voor- als achterkant maken het hele appartement licht en ruim. De grote woonkamer bereik je via een karakteristiek trapje en is gelegen aan de straatkant. De Jacobijnenstraat is voor auto’s doodlopend, dus er is geen doorgaand verkeer.

Je vind de Appartement aan de Jacobijnenstraat Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Jacobijnenstraat Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Jacobijnenstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Jacobijnenstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Jacobijnenstraat in Utrecht

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jacobijnenstraat Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren