Jacques_Dutilhweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Jacques_Dutilhweg Rotterdam NederlandRuim driekamer appartement, op de 1e verdieping, met uitzicht op het zuiden, gelegen in een kleinschalig appartementengebouw in de wijk Prinsenland/’s-Gravenland. Centraal gelegen en op loopafstand van winkelcentrum Prinsenland, Kralingse bos en meer, scholen/Erasmus Universiteit, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Je vind de Kamer aan de Jacques_Dutilhweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Jacques_Dutilhweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Jacques Dutilhweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Jacques Dutilhweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Jacques Dutilhweg in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Jacques_Dutilhweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren